iPhone 6 ще разполага с повече функции и по-висока цена

2014-04-28 20:31:00
iPhone 6 ще разполага с повече функции и по-висока цена
Снимка: Reuters

Apple е една от компаниите, които има наистина голяма заслуга за технологичните революции, които станаха нарицателно и символ за нашето съвремие. Започвайки с изобретяването и пускането в продажба на персонални компютри, преминавайки през изобретяването на невероятния iPod, който дава началото на успешната линия i.

 

 

Безспорно обаче едно от най-успешните устройства на компанията си остава революционният им iPhone, който бе един от първите смартфони. Иновативността множеството функции, красивия дизайн и онази магия, която всяко устройство на компанията предлага, плениха мнозина и днес сме свидетели на вълна от потребители, които сляпо вярва на Apple.

 

Може би по тази причина отхапана ябълка е решила, че едва ли ще е проблем за някого да увеличи цената на предстоящия си флагман, с оглед на факта, че има толкова върли фенове, които едва ли биха се изплашили от евентуално поскъпяване. Да не говорим, че притежанието на iPhone в последните дни е изключително успешна модна тенденция, което допълнително оправдава покачването на цената.

 

Всъщност информацията, която се разпространи далеч не твърди това, което е и нормално, тъй като едва ли ще се намери компания, която така открито да заяви, че просто иска да се възползва от популярността си, за да може да прибере повече пари. Според запознати евентуалното увеличение е предизвикано от много промени, които ще има устройството.

 

Размера на увеличението е 100 долара, а според запознати, оскъпяването на iPhone 6 се основавало на суператрактивните възможности, които щял да предлага той, силно изпъкващи на фона на останалите нови флагмани през 2014 г. Операторите щели да разберат, че това е най-горещият телефон на годината и ако не го предлагат, биха изгубили абонати.

 

И сякаш за доказателство за това, Apple започна да разкрива леки подробности, като за сега най-сериозната новина е около дисплея на устройството откъм хардуер, докато от софтуерна гледна точка, първото нововъведение, за което ни издадоха ще бъде интегрира услугата за разпознаване на музика Shazam в iOS 8.

 

Очаква се възможността за идентифициране на слушана по радиото или в клуб песен да е вградена в iOS 8 и да не се налага потребителите да свалят допълнителни приложения за целта. Възможно е тази екстра да е достъпна чрез Siri и с гласова команда от типа на "Каква е тази песен?" да можем да научаваме името й, изпълнителя и други детайли.

 

Какво обаче ще видим и ще изтече ли още информация около така очаквания флагман и нов член на семейството на Apple предстои да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
YSMF
преди 10 години

Уау, кой ли е очаквал по - висока цена? *сарказъм: включен*


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия