Кои са най-приятните места за дрямка?

2014-03-31 12:31:00
Кои са най-приятните места за дрямка?
Снимка: Dreamstime

Замисляли ли сте се къде ще ви бъде най-приятно да подремнете, когато се почувствате уморени? Ако не знаете и нямате достатъчно опит по въпроса, може да се информирате в интернет. Холандски програмисти разработили сайт, предлагащ карта с най-добрите места за дрямка по поляни, пейки и легла, пише в. „Daily mail“.

 

 

Сайтът „Google Naps“ е пародия на известния „Google Maps”. В него може да намерите всяко местенце, което е подходящо за дрямка. Сиеста местата са обозначени със символ – поляна, пейка или легло. Интересен е фактът, че едно от местата е насред Атлантическия океан и се предполага, че е на кораб. За момента повечето адреси се намират в родината на създателите на сайта – Холандия.

 

Върху картата има точки и когато човек кликне на тях, излиза името на човека спал на въпросното място и кои са предимствата за добра дрямка. Всеки ентусиаст може да добави нови места, като попълни необходимите данни.

 

Създателите на сайта са написали писмо до основателите на Google, като ги уведомили, че проектът им е майтапчийски и нямат намерение по никакъв начин да увреждат имиджа на търсачката. Тяхната цел е да развеселят хората с една необичайна и забавна опция, като избора на място за дрямка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 10 години

Леглото в кухнята

Didko_Beats
преди 10 години

На чина в училище е най-приятно ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия