Още подробности около iPhone 6

2014-03-25 11:00:00
Още подробности около iPhone 6
Снимка: Reuters

Ето, че вече почти измина първото тримесечие на новата 2014 година и всички почитатели на технологичните устройства отправиха погледи напред към новите продукти на компаниите. След като станахме свидетели на премиерата на флагмана на SamsungGalaxy S5 и получихме относителна представа как ще изглежда и с какво ще разполага този на HTC — One 2 е време да насочим вниманието си и към другия доста важен конкурент, а именно Apple с техния нов iPhone 6.

 

 

Както и при другите устройство, така и за iPhone 6 няма официална информация, но за сметка на това доста от слуховете успяха да си придобият епитета "сериозни" благодарение на тяхната популярност и до някъде логичност. Преди време ви запознахме с част от тях, като например, че дизайнът на устройството логично няма да бъде променен, но ще има известни разлики в корпуса и дисплея на новото устройство.

 

Според слуховете iPhone 6 ще бъде тънък изумителните 6 мм. Това обаче далеч не е всичко. За да могат компонентите да бъдат събрани в по-финото тяло на новия флагман, той ще увеличи и размерът си, достигайки до стандартните за пазара 5 инча.

 

Друга подробност, с която се спекулира, е камерата. Според запознати Apple ще инвестира в нова по-добра камера, която да предлага по-висока резолюция, достигаща до внушителните за компанията 13 и дори 16 мегапиксела.

 

Последните слухове обаче отричат тази информация и ни разкриват нова, далеч по-интересна. Според тях iPhone 6 ще остана с досегашната си 8-мекапикселова камера, за да може да се реализират плануваните по-малки размери, за които стана дума по-горе. За сметка на това обаче, тя ще бъде модифицирана, тъй като вече ще разполага и оптична стабилизация.

 

Най-новата информация, която се появи, е, че водещото устройство с отхапана ябълка ще разполага с интересните сензори за температура, влажност и налягане. Важно уточнение е, че става въпрос за сензор за атмосферно налягане, а те такъв за кръвно, тъй като преди дни имаше слухове, че Apple ще заложи именно на такъв, за функционирането на новото си приложение Healthbook.

 

Какво ще е приложението на сензорите и ще бъдем ли изненадани с някоя нова функция или всичко това е просто ненужен пълнеж, с цел заблуждаване на потребителите ще разберем скоро. Все още няма точна дата за премиерата на iPhone 6, но по всичко личи, че тя ще бъде по-рано от обикновено.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mladenoff
преди 10 години

Плюс това от Епъл никога не са правили ъпгрейда от 1 поколение към друго толкова значително, за да не се чувстват потреителите ****ани, че са си купили телефон, който след 2 месеца вече за нищо не става. Справка - вс. андроид телефони.

Mladenoff
преди 10 години

Мога да ви гарантирам, че 6-цата няма да е с 5-инчов екран. След толкова години, още ли не разбраха хората, че Епъл не се водят по тенденциите на другите сапунерки...25-мегапикселови камерии 7-инчови екрани тип керемида. :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия