Производството на iPhone 6 може да започне до няколко месеца

2014-03-18 16:59:00
Производството на iPhone 6 може да започне до няколко месеца
Снимка: Reuters

Спекулациите за новия iPhone 6 зачестяват в технологичните издания. Нова информация от днес твърди, че Pegatron ще започне производство на смартфона още през второто тримесечие на годината, като засега няма яснота какво количество е поръчал първоначално Apple и дали това означава, че пазарната премиера на смартфона ще е скоро.

 

Възможно е да става въпрос за първоначално производство на партида от новия iPhone 6, което да даде представа дали всичко в процеса е наред. Според някои слухове новият iPhone ще излезе още през юни, но е възможно Apple да реши да се придържа и към обичайния период и да пусне апарата си към края на лятото.

 

 

Очаква се iPhone 6 да има по-голям дисплей с покритие от сапфирен кристал и да разполага с няколко нови сензора - за измерване на температурата, атмосферното налягане и влажността, според анализатора Сън Чанг Зу. Oчакванията на експерта се позовават на информация от източници, запознати с плановете на Apple.

 

Според информация на специализирания сайт 9to5mac.com, базираща се на документи и кореспонденция между Apple и властите в САЩ, става ясно, че в новата фабрика на Apple в Мейса, Аризона, скоро ще започне "високотехнологичен производствен процес" за създаване на "критичен нов субкомпонент" за продукти на Apple.

 

Според информация от Twitter на популярния с изтичането на информация за Apple Сони Диксън става ясно, че дисплеят може да има гъстота на пикселите от 389 ppi (Ultra Retina резолюция), мощен процесор A8 на 2.6 GHz, както и много тънкото тяло от 5,56 мм.

 

За сравнение - iPhone 5S разполага с 4-инчов Retina дисплей с гъстота на пикселите от 326 ppi.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
*Shine*
преди 10 години

Егати съществените подобрения... Да му сложат и фазомер, да замерваме контактите вкъщи.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия