Избери най-добрия субуфер [част първа]

2014-03-06 00:51:00
Избери най-добрия субуфер [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Ако имате аудио система или система за домашно кино в дома си, тогава със сигурност знаете, че качеството на звука е от съществено значение - особено ако сте страстен почитател на видео-игри или филми и искате да ги изживявате на максимално качество. Ще трябва да се инвестира във висококачествен субуфер, който ще генерира необходимата бас-атмосфера. Тук ще намерите най-добрите и най-продавани домашни аудио говорители.

 

Polk Audio PSW10. Проектиран от Polk Audio, серияята PSW10 се предлага в елегантен черен цвят и могат да бъдат закупени на цена от $240. Този субуфер е с диаметър 10 инча и е с вграден усилвател, който е проектиран да достави бас на най-високо качество. В същото време, интегрираната лазерна-технология Klippel способства за най-прецизен звук.

 

 

Друг прекрасен избор е Yamaha YST-SW012. Това е по-малък активен субуфер, който е 8 инча и струва $ 100. В същото време, притежава магнитна екранировка както и пикова мощност от 100W. Субуферът също има ниска честота на отговор, както и линеен порт с цел да максимизира стойността на външния шум - като цяло, ако търсите активен преден субуфер, тогава Yamaha YST-SW012 е със сигурност един от най-добрите, които може да получите на тази цена.

 

 

MartinLogan Dynamo 300. Това е система за домашно кино и стерео-субуфер проектирана от MartinLogan и продавана за не повече от 130 долара. Осигурява високо ефективен звук с много ниско ниво на изкривявания. Има вграден 75-ватов усилвател, както и полипропиленов конус бас, чиито диаметър е 8 инча. Събуфърът осигурява екстремен изход на баса, благодарение на ниския порт на турбуленция, който е вграден в него, както и до продължителен живот на конструкция на устройството. Той може да бъде свързан не само към стерео-система, но също така и към вашата система за домашно кино.

 

Klipsch Sub-12HG. Това е 12-инчов, 300-ватов субуфер, който е част от серията Synergy и е проектирана от Klipsch. Цената е 300 долара, предлагаща в замяна много повече от просто висок гланц тапицерия в черен цвят. Това е много достъпен субуфер, чиято прецизност съвпада с BASH-усилвател за най-добро качество на звука, както и 650W пикова мощност. Ако търсите субуфер, който разширява обхвата на баса, тогава не търсете повече, защото Klipsch Sub-12HG доставя висока динамика и ефективност на всяка система за домашно кино или стерео-уредба. Други забележителни характеристики и функции включват променлив нискочестотен филтър, настройка на ниво, което ви позволява да го свържете към практически всяка аудио система, както и RCA-входове.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия