Acer Liquid E3 — телефонът за фенове на селфита

2014-02-23 13:10:00
Acer Liquid E3 — телефонът за фенове на селфита
Снимка: theinquirer.net

Смартфоните извървяха дълъг път за наистина кратко време и днес на пазара може да намерите невероятно богатство от устройства, предлагащи безброй функции. В това море от възможности, често е трудно да намериш най-доброто, от което имаш нужда и което ще пасне на твоите индивидуални нужни.

 

 

Именно това са разбрали и много от производителите на смартфони, защото все по-често можем да открием телефони, които притежават всички необходими и стандартни функции, но една и няколко от тях са по-изразени, с цел да могат да бъдат предназначени за феновете на въпросната опция.

 

На тази стратегия са заложили и Acer, които бележат невероятно развитие, успявайки успешно да се позиционират в няколко продуктови ниши и същевременно да запазят качеството си. Още по-невероятен е фактът, че цените на устройствата им остават все така примамливи, а функционалността на устройствата расте. Пример за всичко това е новото устройство на компанията — Acer Liquid E3.

 

Напоследък манията към автопортретите, по-известни като селфита, расте главоломно, което налага нови стандарти при умните устройства. Все повече компании наблягат на предните камери и увеличават функциите им, за да могат да предоставят на потребителите свободата и богатството, за което са мечтали. Acer също не са безучастни по въпроса.

 

Успешната им серия Liquid може да се похвали с първия си смартфон, предназначен за точно определена група от потребители - феновете на селфита. Той разполага с невероятна 2 мегапиклселова предна камера, която забележете има фронтална светкавица, обещаваща да пренесе селфитата по нощните клубове в ново измерение. Задната и основна камера също не е за подценяване, тъй като е 13 МР и обещава супербързи снимки.

 

Друго, с което може да се похвали смартфонът е 4.7-инчов IPD дисплей с HD резолюция, преден високоговорител с подобрител на звука от DTS Studio Sound, четириядрен процесор на 1.2 GHz, 1 GB RAM и 4 GB вградена памет. Операционната система очаквано ще бъде Android, а версията — 4.2.2 Jelly Bean.

 

Цената на устройството ще бъде скромните 199 евро, като устройството се очаква да бъде достъпно до месец април и за европейските пазари, което означава, че всеки от България ще може да се сдобие с него. Ето и видео представящо Acer Liquid E3:

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия