Допреди година никой не знаеше какво означава думата „selfie”. И нормално, тогава тя не съществуваше. Към днешна дата обаче е доста актуална. Почти всички собственици на смартфони се снимат сами и поради тази причина самоснимките са неизменна част от социалните медии.

 

 

Колкото и актуални да са тези снимки, те не са от най-хубавите. Причината е, че смартфонът е прекалено близо до лицето и лицето е в прекалено близък план. Но и на този проблем има решение. Това е телескопичната „selfie ръка“, която отдалечава камерата на достатъчно разстояние, за да изглежда снимката добре.

 

Тя има стойка, която поддържа цифрови огледално – рефлексни фотоапарати, компактни фотоапарати, екшън камери, видео камери и смартфони, разбира се. „Ръката“ позволява хората, които обичат да си правят сами снимки, да отдалечават снимащото устройство на близо метър от лицето си.

 

Стойката е водоустойчива, има гумена дръжка, каишка за ръка, чантичка и вградено огледало, за да може потребителят да е сигурен, че ще изглежда добре на снимката.

 

Цената на телескопичната „selfie ръка“ е 49.99 долара.

Автор: Ралица Солакова