Джаджите, които трябва да имаш!

2014-01-29 13:59:00
Джаджите, които трябва да имаш!
Снимка: Dreamstime

В днешно време на пазара има огромно разнообразие джаджи. Те са подходящи както за лична употреба, така и за подарък. Повечето от тях изпълняват повече от една функция и влизат в употреба на почти всеки. Вижте списък на джаджите, които имат най-малко две полезни възможности и си заслужава да ги имате:

 

Genius Ring Mouse 2 – мишката – пръстен има сензорен дисплей и пет бутона. Тя може да работи на разстояние до 10 метра от вашия компютър, благодарение на USB приемник и 2.4 GHz безжична технология.

 

Снимка: geniusnet.com

 

Hi- Fun Bluetooth ръкавици – в тях има вградени микрофон и говорител на върховете на пръстите. По този начин човек може да използва ръкавиците вместо телефона си и да провежда разговори. Върху горната им част има контролери, които позволяват отговорите на повикване, без човек да вади телефона си от джоба или чантата. Също така са снабдени и със сензорен екран, в който ще се влюбите.

 

Снимка: hi-fun.com


Калъф за смартфон Yellow Jacket – той е изключително подходящ за хора, които постоянно изпускат телефона си. Ако сте от тях, непременно си вземете този калъф, който ще опази смартфона ви по най-добрия начин. Другата му функция е като електрошокова палка, така че ще ви бъде от полза и ако ви нападнат.

 

Снимка: yellowjacketcase.com

 

TaskOne iPhone 5/5s калъф – като заговорихме за калъфи, нека ви предложим още един. Той има цели 22 инструмента в себе си – нож, отвертки, клещи, трион, гаечен ключ и т.н. Калъфът е направен от алуминий за самолети, а инструментите са от неръждаема стомана.

 

Снимка: thetasklab.com

 

Зарядно PhoneSoap – ако сте маниак на тема чистота и се притеснявате, че когато говорите по телефона, множество бактерии се разполагат удобно по лицето ви, то време е да се сдобиете с PhoneSoap. Тази джаджа е хем зарядно, хем почистващо средство за мобилен телефон. Благодарение на UV-C лампата, която използва, в рамките на 4 минути тя убива всички бактерии и микроби, които се намират върху смартфона ви.

 

 

Снимка: phonesoap.com

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Dancho Ninov
преди 10 години

1-Не, благодаря. Занимавам се с gaming и ще ми е много неудобно.2-FTL3-Нямам IPhone4-Нямам IPhone5- Нямам IPhone и няма и да си купя (защото ***-ва) :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия