Ще има ли нов, по-голям iPad ?

2014-01-22 20:00:00
Ще има ли нов, по-голям iPad ?
Снимка: designboom.com

Apple са една от най-предпочитаните марки техника от потребителите. Те съчетават красив дизайн, качествени материали, иновация и капчица магия в своите творения. Всеки един от нас е моментално пленен от всяко устройство на компанията. Представен на 27 януари 2010 г., iPad всъщност даде искрата, запалваща революцията и навлизането на този вид устройства на пазара.

 

 

Днес, обаче пазарът е изпълнен с толкова много компании, предлагащи невероятни предложения, откъм дизайн и технически характеристики, че Apple всъщност вече сравнително изостават. Това е така, защото преди дни Samsung официално представиха своя нов таблет Galaxy Note Pro, който всъщност е единственият таблет с 12.9-инчов екран.

 

Този анонс отприщи нова вълна от слухове, който сериозно твърдят, че отхапаната ябълка смята да отвърне на удара и да представи своя iPad Pro или Maxi (което е другото спрягано име за таблета) още през третото тримесечие на тази година.

 

Това е малко вероятно, с оглед на факта, че от Apple стриктно спазват своя график за представяне на новите устройства, но пък от друга страна повдига въпросът, дали компанията няма да отдели индивидуално шоу на своя нов таблет, вместо да го представи с аналогичните му 10‘‘ и 7‘‘-инчови такива.

 

Откъм характеристики и дизайн, устройството едва ли ще има много разлики, освен разбира се по-големият дисплей. Очаква се малко подобрение в камерата, а процесорът да бъде същият. Според запознати, ще бъде намалена физическата рамка на устройството, за да може да се събере големият екран и същевременно таблета да остане максимално компактен.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия