LG G3 - кога?

2014-01-21 19:29:00
LG G3 - кога?
Снимка: Reuters

Пазарът на смартфони е може би един от най-динамичните технологични пазари. Конкуренцията при него се засилва с всеки изминал ден, а всяка една компания се стреми да представи нещо ново и по-добро. Множество инженери впрягат своите усилия и идеи в създаването на все по-красиви, функционални и удобни устройства. Пазарът и потребителското търсене обаче откроява по-добрите компании и останалите са длъжни да следват примера им, докато се опитват да достигнат върха.

 

 

За всички ни е ясно, че намирането на успешната линия от смартфони е може би най-доброто решение за всяка една компания, за да може да привлече повече потребители. Apple си имат своя iPhone, Samsung - Galaxy S, а Nokia своята Lumia. Подобно на тях и LG създаде или по-точно модифицира своята линия Optimus, която вече носи краткото име G.

 

Последния модел от линията - G2 беше наистина забележителен. Притежаваше невероятни характеристики, а и също иновативен дизайн. Беше спорно колко е функционално, но определено, решението да се поставят бутоните за включване и регулиране на звука на задната страна на телефона беше иновативно. Сега очакваме новото попълнение LG G3.

 

Много от хората в технологичния бранш смятаха, че анонса на новото устройство ще бъде на конференцията CES 2014 в Лас Вегас. Това обаче, така и не се случи. За сметка на това се появиха слухове за точната дата на премиерата на новия флагман на LG. Според корейския сайт Asiae, LG G3 ще бъде представен на 17 май.

 

Новостите, които очакваме от смартфона са QHD (1440 x 2560) дисплей с размер от поне 5,5 инча, както и подобрение на камерата, което според запознати ще се изразява в 16MP задна камера с оптична стабилизация на изображението (OIS) и интегриран фирмен мобилен чип от LG, Odin.

 

Кaкво всъщност ще ни представят LG и ще успеят ли да ни впечатлят, предстой да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия