Какъв си според марката телефон, който притежаваш

2014-01-06 18:33:00
Какъв си според марката телефон, който притежаваш
Снимка: Reuters

Смартфоните са неделима част от ежедневието ти. Те са наш непрестанен спътник и една от най-ценните ни вещи. С развитието на технологиите, техните функции се увеличиха безбожно много, до толкова, че дори не можем да се възползваме от всички. Това обаче не спира нашата зависимост към тях, а дори напротив, тя се увеличава правопропорционално на напредъка в технологичния бранш. Интересно е, че сме до толкова обвързани с устройствата си, че специалисти успяха да определят какъв е човек, според това каква марка телефон има. Ето и резултатите:

 

 

Apple

 

Според проучването, притежателите на устройствата на Apple са с висок коефициент на интелигентност, стабилни доходи и добро положение в обществото. Отличават се със своята суетност и нелогично желание за прахосване на средства — било то в дрехи или пък технологични играчки.

 

Samsung

 

Притежателите на Samsung устройства са с една идея по-земни и здраво мислещи. Те преценяват всяка ситуация изключително задълбочено и винаги притеглят ползите от всяка възможност. Имат големи амбиции и никога не се възползват от положението си.

 

HTC

 

Тайванците могат да се похвалят с най-креативните си потребители. Според проучване притежателите на HTC в повечето случаи са иновативни и творчески личности или хора, които оценяват изкуството. Те залагат на качеството, красотата и новото.

 

Nexus

 

Феновете на Google устройствата се отличават със своята съсредоточеност и силна упоритост. Те си поставят дадена цел и впрягат всички усилия в постигането и. Ценят високото качество и бързото действие. Не харесват особено вятърничавите хора и тези, които говорят много, без да казват нищо. Директни са и винаги получават, това, което желаят.

 

Blackberry

 

Това са хората, които имат нужния хъс и желание да се издигнат и да устроят живота си. Те не преследват слава, а търсят спокойния и устроен живот. Имат високи доходи, но не парадират с тях, нито пък търсят изкачване до някакви високи и силно желани от всички постове.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
jevels
преди 10 години

APPLE!

RoxyM
преди 10 години

А аз като съм с NOKIA? Абе, с две думи позабавлявах се.

FuckDaPolice
преди 10 години

Тука само да си кажа марката телефон, кола и парфюм ще ми напишат биография.

Runaway11
преди 10 години

Пълни глупости ;)

shusha
преди 10 години

Да, бе половин свят има айфон и всички са гений ?! Моля?!

YSMF
преди 10 години

Казвайте бързо за Xiaomi

BonyBunny^.^
преди 10 години

ами за Sony?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия