Можеш да бъдеш Железния човек само за 1999 долара

2013-12-20 00:10:00
Можеш да бъдеш Железния човек само за 1999 долара
Снимка: outnow.ch

Обичате ли комиксите на Марвел? Фенове ли сте на култовия за Робърт Дауни Джуниър образ на Железния човек. Иска ли ви се да бъде изключително силни, почти непобедими и сякаш живеете във филм? Всичко щеше да е възможно, тъй като ентусиасти смятат да реализират масово производство на невероятния и обичан от мнозина костюм на Железния човек.

 

 

Първото нещо, което най-вероятно ще попитате, е: "Може ли да лети?". За огромно всеобщо съжаление, от екипа работещ над инициативата заявиха, че ще трябва да се примирим със земния начин на живот и така и няма да полетим.

 

Интересното в изработката е, че тя ще бъде набляга изключително много на детайлите. За целта ще се използва 3D принтери, които да произвеждат всяка отделна част от технологичния костюм. От разработчиците научихме, че костюма ще е подходящ за хора с височина от 170 до 188 см.

 

Общо взето високата цена на костюма се дължи на голямото желание костюма да бъде максимално близко до този във филма и комиксите. В тази връзка няма как да не споделим впечатлението си от начина, по който маската се вдига над лицето. Това става, чрез докосване на шлема, на който е разположен сензор.

 

Друг силно казано недостатък на костюма, който ще се продава, е, че освен, че няма да може да летите, няма да може и да стреляте и да използвате всички останали оръжия. Всички ние приветстваме тази новина, тъй като определено не желаем поредното оръжие за масово убиване, което да бъде свободно достъпно.

 

В крайна сметка въпросната придобивка е главно ориентирана към наистина запалените фенове, които ще оценят качествата на костюма, който има в известна степен предимно сантиментална стойност, от колкото функционална.

 

Щяхме да ви покажем видео, което екипа на инициативата беше подготвил, с цел да си събере нужните му 5000 предварителни поръчки, но то е премахнато от YouTube, заради авторски права на Marvel Studio. По незнайна за нас причина и линкът към сайта на проекта също не работи, което ни навява мисълта, че едва ли скоро ще можем да си закупим костюма.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия