Oppo с нов супер мощен смартфон

2013-12-13 20:02:00
Oppo с нов супер мощен смартфон
Снимка: postmobilereview.com

Oppo е една от компаниите, които не са особено известни в Европа, но пък в Китай бизнеса им процъфтява. Явно именно този факт, ги подтиква да пускат в продажба все повече от устройствата си и в Европа. След като ни представиха изключително интересни предложения, компанията далеч не мисли да спира с изненадите и затова ни предостави, макар и оскъдна информация за предстоящия си модел.

 

 

Той ще впечатлява с мощните си технически характеристики и най-вероятно ще е първото устройство възползващо се от новия чипсет Snapdragon 805. Той се очаква да бъде с работна честота 2.3GHz — 2.5GHz, което е повече от впечатляващо.

 

Snapdragon 805 на Qualcomm, ще може да поддържа запис и гледане на видео с Ultra HD резолюция, което го превръща в уникален сред конкурентите си. Други характеристики, които допълват невероятно мощния смартфон са 3 GB Ram, 13 MP основна камера и 5 МР предна камера.

 

Устройството ще носи името Oppo Find 7 и ще предлага на потребителите огромен дисплей с резолюция 2560 на 1440 пиксела, който ще бъде 5.7". То ще бъде и най-добрия модел, който от компанията се надява да се превърне във водещ такъв за 2014 г.

 

Find 7 очакваме да бъде анонсиран в първите месеци на 2014 г. — вероятно на изложенията CES през януари или MWC през февруари. Все още предстои Oppo да потвърдят какво ще предлага устройството, но името и наближаващата премиера вече бяха обявени.

 

Припомняме, че невероятния Oppo N1, притежаващ огромен 5.9" Full HD IPS дисплей, гъстота на пикселите 377 ppi, защитно покритие Gorilla Glass 3, чипсет от началото на 2013 г. Snapdragon 600 с четириядрен процесор на 1.7 GHz и графичен чип Adreno 320, придружени от 2 GB RAM, 16 или 32 GB вградена памет и най-невероятното нестандартната камера е с 13 МР сензор, върти се на 206 градуса и има двойна LED светкавица е вече достъпен и в България.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mary_Jane_69
преди 10 години

втф бе 5мпкс предна камера, нужно ли е?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия