Samsung официално представи новия Galaxy J

2013-12-10 17:00:00
Samsung официално представи новия Galaxy J
Снимка: fonearena.com

Корейската компания е един от титаните на пазара за мобилни телефони, разполагащ с невероятно богато портфолио с различни модели от различни класове. Скоро то бе попълнено от поредното устройство, което определено има с какво да привлече вниманието. То е от популярната серия Galaxy и се нарича Samsung Galaxy J.

 

 

Новият смартфон е един от най-мощните в каталога на компанията и по наши критерии е и едно от най-добрите предложения за устройство, което да предлага всичко необходимо в удобен вариант. Той разполага с 5" Super AMOLED Full HD екран, мощен чипсет Snapdragon 800, 3 GB RAM, 32 GB вградена памет + microSD слот, 13 МР камера, батерия с капацитет 2600 mAh и Android 4.3 Jelly Bean. Смартфонът има профил от 8.6 мм. и тежи 146 грама.

 

Дизайнът му до голяма степен продължава да бъде в тон с останалите устройства от линията, като корпусът отново е пластмасов, но с разликата, че има шарка, създаваща илюзията, че е метален. Промени се забелязват и във физическия бутон, като просто е променен цветът му.

 

Новият смартфон е дълго очакваната от мнозина симбиоза между две успешни устройства на корейците - Galaxy Note III и Galaxy S4. Като цяло можем да кажем, че са взети невероятните специфики от първия, махнали са стилусът и са използвали размерите на S4. Резултатът е повече от перфектен.

 

За съжаление обаче, устройството на този етап ще се продава единствено в Тайван, но силно се надяваме скоро да достигне и до Европа.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия