Появи се невероятна концепция за iPhone Air

2013-11-11 01:04:00
Появи се невероятна концепция за iPhone Air
Снимка: fusechicken.com

Наскоро беше анонсиран новият таблет на Apple, които носи името Air. При него се забелязва промяна по корпуса на устройството, който е значително намален с цели 20% и профил от 7.5 мм. Теглото му пък е скромните 470 грама, а рамката  е с цели 43% по-тънка спрямо предишния iPad. Общо взето, най-важните революционни промени на таблета бяха външно осезаеми.

 

 

Не забравяме за мощния процесор и невероятния дисплей, но това, което наистина ни изумява на пръв поглед е именно външният вид.Той е до толкова запомнящ се и красив, че дори подтикна група ентусиасти, които подеха инициативата и създадоха своя визия за новото поколение iPhone, който да бъде под крилото на таблетите, носейки името Air. Креативното занимание е дело на дизайнерите от Fuse Chicken.

 

Екипът е положил доста усилия и резултатът е наистина впечатляващ, каквато е и идеята на разработката. Чрез нея Fuse Chicken целят да привлекат вниманието на потребителите  към друг свой проект — зарядно и стойка за iPhone. Той е поместен в KickStarter и чака ентусиасти, които да го финансират. Ако ви е интересно как изглежда въпросната разработка може да я видите и подкрепите тук.

 

Визията за новия iPhone Air е доста интересна. Тя предвижда значително по-голям дисплей, достигащ 4.9 инча, който ще бъде за сметка на рамката. Тя от своя страна ще бъде максимално намалена, превръщайки се във фин контур. Визуално изглежда повече от невероятно, но пък изниква проблема със скенера за пръстови отпечатъци, който е елегантно решен като е заменен с активна зона, разположена на дъното на телефона, служеща като скенер.

 

Визионерите са предвидили и промяна на дебелината на устройството като предвиждат тя да бъда намалена с внушителни и по-скоро нереални 40%. Колкото и да ни се иска това да стане, за съжаление едва ли ще го видим някъде другаде, освен в тяхната презентация на бъдещия смартфон. И като я споменахме, ето и видео представящо идеята и визията на Fuse Chicken, което сме сигурни, че ще впечатли и вас самите.

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
NaOH
преди 10 години

Стига сте пускали такива *** статии. Подобна концепция преди 2-3 години беше холограмната клавиатура на айфон 5. Научната фантастика няма място в новините.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия