Lenovo представи новият Yoga Tablet

2013-10-31 17:00:00
Lenovo представи новият Yoga Tablet
Снимка: Reuters

Иновациите и бързото производство далеч не са характерни само за смартфони, а напоследък се забелязва изключително потребителско търсене на таблети. Поради този факт все повече компании съсредоточават усилията си в тази технологична ниша и се стремят да представят все по-интуитивен и иновативен продукт, с който да си спечелят потребителския интерес. Точно това успяха да направят Lenovo, след като ни представиха своя Yoga Tablet.

 

 

Естествено продължение на Yoga серията, която обхващаше ултрабуци, таблетът се отличава с невероятно красив и елегантен дизайн. Същевременно успява да бъде максимално удобен за употреба и в крак с технологичните тенденции.

 

Новото устройство на компанията ще има варианти от 8 и 10,1-инчови дисплеи, които осигуряват резолюция от 1280х800 пиксела. Ще бъде с интересна форма, тъй като в долната му част ще се намира цилиндричен модул, благодарение на който потребителите ще могат да държат лесно таблета само с една ръка.

 

Yoga Tablet може да се похвали и с атрактивна стойка в задната част, която му позволява да заема три различни позиции. Във вътрешността му ще се намира четириядрен 1,2GHz процесор на MediaTek, който е допълнен и от 1GB RAM. Външната му вградена памет ще бъде 16GB, като ще притежава възможността за добавяне на допълнителна памет, благодарение на слота за microSD карта, а основната му камера ще бъде 5МР.

 

Друго, което прави таблета изключително привлекателен е теглото му, за малката версия то е 400 грама, а за голямата 603. Нещото, което обаче ни впечатли и сме сигурни, че няма как да не привлече много потребители, е живота на батерията на устройството, който достига 18 часа време за сърфиране в интернет и между 12-14 часа за гледане на HD видео.

 

Продажбата на таблета се очаква да започне през ноември.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия