Приложение кара смартфонът да ухае, когато нещо се случи във Facebook

2013-10-18 15:45:00
Приложение кара смартфонът да ухае, когато нещо се случи във Facebook
Снимка: Dreamstime

На пазара се появяват приложения след приложения. Преди малко ви споменахме за апликация, която показва дупките по тротоарите и по този начин улеснява предвижването на майки с колички, инвалиди, пешеходци и велосипедисти.

 

И това приложение, за което ще ви разкажем, е дело на японска компания. То ще се появи в Япония на 15-и ноември /петък/ и това, което ще прави, е да помага на мобилните телефони да генерират ухания, съобщава ИТАР-ТАСС.

 

 

Апликацията представлява малко кръгло устройство, което се поставя към смартфона в извода за слушалката. То има възможност да изпуска 100 заряда на определени ухания. Потребителят може сам да настрои в какви ситуации какви аромати да бъдат изпускани.

 

По този начин приложението може да се синхронизира със социалната мрежа Facebook и всеки път, когато някой like-не нещо, което сте публикували, телефонът да известява както със звуков сигнал, така и с приятно ухание.

 

За да може да използвате апликацията, трябва да си имате контейнерче с аромат, което струва около 5 долара. А самото приложение ще се продава за 35 долара.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
koshtramba
преди 10 години

Оооо, неее, колко тъпооо!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия