Какви хора приемаме за приятели в социалната мрежа Facebook?

2013-09-03 13:45:00
Какви хора приемаме за приятели в социалната мрежа Facebook?
Снимка: Dreamstime

В днешно време малцина са хората, които нямат регистрация в социалната мрежа Facebook. Всеки обаче я използва за различни цели и съответно има различни приятели. Някои хора влизат с цел запознанства, други, за да поддържат контакт със стари приятели и познати, а трети с цел бизнес.

 

Колко от вас приемат предложение за приятелство от непознат/а?

 

 

Признайте си, че външният вид оказва сериозно влияние върху решението ви. Статистиката показва, че 25% от представителите на силния пол веднага приемат приятелство на жена, на чиито снимки се разкрива от част от деколтето й или ясно се виждат очертанията на дупето й.

 

Също така мъжете се интересуват дали непознатото момиче се интересува от здравословно хранене, спортуване и дали споделя същите интереси. Профилната снимка е важна за непознатите, но е факт, че 50% от потребителите на Facebook я обработват, за да изглеждат по-добре на нея.

 

В интернет човек винаги трябва да си има едно на ум. Доста хора лъжат относно тяхната възраст, височина и тегло, за да бъдат по-атрактивни за околните и да получават повече внимание от познати и непознати.

 

Също така близо 20% от профилите във Facebook са фалшиви, затова внимавайте на кого се доверявате. Повечето хора приемат нови приятелства на непознати, само ако имат няколко общи приятели.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия