"Интернет лумпен" и "млад меринджей" хит сред домейните

2013-08-20 12:59:00
Снимка: Dreamstime

В последно време най-известните фрази идват от интернет пространството. Всеки е чувал за прословутите изрази „Ко?”, „млад меринджей”, „интернет лумпен” и т.н. Интересен е фактът, че се наблюдава сериозен ръст при закупуването на интернет домейни, които са свързани с най-актуалните изрази, съобщават от българската хостинг компания СуперХостинг.БГ.

 

 

Едни от най-атрактивните изрази, които са добили популярност, благодарение на интернет пространството, са дали имена на някои хостинги като internetlumpen.com, internetlumpen.net, internetlumpen.org, internetlumpen.info, mladmerinjei.com.

 

Има интерес и към домейни, свързани с актуални събития, забавни имена, популярни изрази, онлайн клипове и т.н. Всичко, което се запомня лесно и се харесва на хората, е подходящо име за новите домейни.

 

Защо хората търсят познати изрази?

 

Най-често причината е да се печели трафик от актуалността и нарасналото търсене на определени думи и изрази. Когато много души търсят актуални думи, те лесно стигат до сайтове със съответното име. По този начин се стига да увеличение на потребителите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия