Изпрати целувка на гаджето си със SMS по един нов и много готин начин

2013-06-13 15:00:00
Изпрати целувка на гаджето си със SMS по един нов и много готин начин
Снимка: Dreamstime

Обичате ли да получавате и да изпращате SMS-и? Колко от вас пращат целувки в края на текстовите си съобщения? Досега това се правеше така „ХХ“ или така„ :* “, но фирмата „Burberry“ предлага да очовечи технологиите чрез нови емоционални дигитални преживявания.

 

 

Новата услуга „Burberry Kisses“ може да се използва, като човек влезе в сайта на компанията BlueberryKisses.com. Желаещите трябва да направят или снимка на своите устни, или да целунат touchscreen-а на своя смартфон. Ако потребителят те може да направи нито едно от двете неща, то в сайта ще открие готови целувки в най-различни цветове, които може да използва. Към тях може да се добави и кратко текстово послание.

 

Пътуването на всяка една целувка оживява чрез персонализирана анимация, която показва нейния полет през 3D контури на градове като Ню Йорк или Лондон до нейната финална дестинация. За тази цел се използват технологиите „Street View“ и „Google Earth“.

 

За хората, които не са на „ти“ с технологиите е обяснено стъпка по стъпка как може да изпратите целувка на своята половинка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия