Amstel Safe - първите гардероби за телефони в историята (+ снимки)

2013-05-09 12:32:00
Amstel Safe - първите гардероби за телефони в историята (+ снимки)

Преди около 20 години, работата можеше да се извършва само на определено място, с определени инструменти, в определено време от деня.

 

Днес, всеки професионалист със „смарт” устройство ще ви каже, че никога не може да се почувства далеч от работа. Независимо дали се намира в бар или на почивка, неговият телефон го държи свързан с работа и с нейните неизменни задачи, имейли, обаждания от шефове, клиенти и т.н.

 

 

Но дали работата е единствената пречка за съвременния човек да се наслади на свободното си време?

 

Днес, освен денонощно отдадени на работата, хората имат и още една задача – те се чувстват задължени постоянно да „споделят” свободното си време в социални мрежи и чрез различни приложения. С други думи, някога простото удоволствие да изпиеш една бира днес е непрестанно съпътствано от писма, нотификации, текстови съобщения и обаждания.

 

Ето и заключението на Amstel:

Хората са забравили истинската цел на свободното време и го губят заради постоянното ползване на мобилни устройства.

 

Затова Amstel създава първите гардероби за телефони в историята.

 

Хората, които оставят телефоните си в гардеробите, получават ключ Amstel, срещу който ще се насладят на безплатна бира Amstel и на наистина свободно време. Нека си припомним, че пиенето на бира върви чудесно и без други дейности като работа, имейли, Facebook, Twitter, Instagram. Така Amstel се надява успешно да намали стреса сред младите заети професионалисти в големите български градове и да им даде възможност да използват свободното си време пълноценно. Хиляди години хората са се наслаждавали на бирата без мобилни технологии – вярваме, че и ние ще се справим.

 

От 8-ми май стартира инициативата Amstel Safe - гардеробите за мобилни устройства можеш да намериш във много от любимите ти заведения в София и Варна. За повече информация следи фен-страницата на марката във Facebook: www.facebook.com/amstelbg

 

Вижте снимки на гардеробите тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия