Хай-тек пижами разказват на децата приказки за лека нощ (+видео)

2013-05-02 22:53:00
Хай-тек пижами разказват на децата приказки за лека нощ (+видео)
Снимка: YouTube

Хуан Мърдок – 47-годишен американец, баща на шест деца, изобрети първите по рода си хай-тек пижами, които изцяло ще променят навика на родителите да разказват приказки на своите деца преди лягане, пише в. “Daily Mail”.

 

Иновативните пижами са изпъстрени с разноцветни точки, които, след като бъдат сканирани с помощта на специално приложение за смартфон или таблет, отварят на мобилното устройство детска приказка, придружена с текст и картинки.

 

 

Увлекателните истории могат да се четат от родителите, от самите деца или пък просто да се изслушат от вградените в приложението аудио файлове. За момента хай-тек пижамите разполагат с общо 47 различни приказки, сред които са някои от най-популярните класики на Братя Грим и Ханс Кристиан Андерсен.

 

Умните пижами се предлагат в два варианта – мъжки и женски, и са предназначени за деца на възраст между 1 и 7 години. Всяка от тях се продава на цена от 25 долара.

 

Макар идеята за иновативните пижами да допада на голяма част от американските родители, мнозина са категорични, че нищо не би могло да замести разлистването на страниците на детските книжки и четенето на приказките на глас. А вие на какво мнение сте?

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
notlike
преди 11 години

Колкото и пари да имаш, лишиш ли детето си от време, си патиш рано или късно.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия