Ново приложение за смартфон превръща потребителите в рокзвезди

2013-04-08 09:59:00
Ново приложение за смартфон превръща потребителите в рокзвезди
Снимка: unleashthephones.com

В днешно време има приложения за смартфон за какви ли не неща – търсене на автомобил в голям паркинг, разказване на приказки за лека нощ, измерване на приетите калории за ден, навигация и т.н.

 

Хората, които обичат да пеят под душа, не са пропуснати от създаделите на апликации. Скритите музикални таланти, имащи музикални стремежи, ще могат да се възползват от ново безплатно приложение за iPhone, което ще ги превърне в рокзвезди, съобщи Popgadget.net.

 

 

Създателите на апликацията Jam обясняват, че тя е лесна за използване. Това, което трябва да направи човек, е да запише изпълнението си на телефона. След това приложението определя височината, тона и песенната структура и „произвежда“ оригинална песен въз основа на вокалното изпълнение.

 

След това потребителят избира стил и темп Има богато разнообразие – от кънтри до рок и пънк. Завършената версия на песента може да бъде споделена чрез чартовете на Jam и Facebook. Най-харесваните парчета ще бъдат поощрявани с баджове и малки подаръци от компанията, а най-добрият изпълнител ще има възможността да запише песен в професионално студио.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия