Това ли е бъдещето на придвижването в градски условия? (+видео)

2013-04-04 21:00:00
Това ли е бъдещето на придвижването в градски условия? (+видео)
Снимка: YouTube

Корейската компания Hyundai представи своята идея за бъдещото придвижване в градски условия, която успя да грабне вниманието на всички присъстващи на последното Мото изложение в Сеул, пише в. “Daily Mail”.

 

 

E4U – подобно на триколка превозно средство, изработено във форма, наподобяваща яйце, е най-новата високотехнологична разработка на Hyundai. Компактният автомобил е предназначен само за един човек и засега изглежда, че не може да развива особено голяма скорост.

 

За разлика от съществуващите до момента коли, които се управляват чрез волан, E4U се насочва в посоката, в която шофьорът му иска да отиде, с помощта на специално създадена за целта полусферична част. От корейската компания разкриват, че за управлението на превозното средство се изискват малко тренировки.

 

E4U все още е само прототип. Предстоят още редица подобрения на транспортното средство, преди то да бъде пуснато на пазара. От Hyundai обаче се надяват, че с него ще успеят да поставят нова ера в придвижването в градската среда.

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
GeGaSa
преди 11 години

Глупости, пълни глупости... Като завали един здрав дъжд или сняг, този който го е измислил ще го викна да ми държи чадърчето над главата...

Bomber
преди 11 години

Това ми прилича като на излязло от някое анимАционен филм


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия