Отваряте хладилника и за пореден път установявате, че преди вас като че ли през него е минала цяла рота изгладнели войници. В този момент вероятно на всеки един от вас му се приисква да разполага с вълшебен бутон, с който мигновено може да поръча любимата си пица. Е, този бутон вече е факт.

 

 

Веригата Red Tomato Pizza в Дубай създаде революционен магнит за хладилник, чрез който всеки негов притежател може да си поръча пица само чрез натискането на един бутон, пише в. “Daily Mail”. Всичко това става възможно благодарение на Bluetooth технология и връзка с интернет, както и на синхронизация на устройството със смартфон.

 

Работата с магнита е изключително проста – отваряте капачето му и натискате бутона. След това ще получите на телефона си съобщение за потвърждение на поръчката. Това е всичко. Остава ви само да изчакате 30-40 минути, за да ви доставят пицата.

 

Ако ви е писнало от калцонето, което всеки път си поръчвате, можете да смените предпочитаният от вас вид пица онлайн и да запазите настройките. Така при следващото натискане на бутона ще получите точно това, което искате.

 

Поръчката на любимата ни пица никога досега не е била толкова лесна. Уверете се сами:

 

Автор: Илиана