Устройствата "Хера" и "Зевс" ни помагат да правим "реален" секс по интернет

2013-03-08 11:45:00
Устройствата
Снимка: Dreamstime

Колко от вас са правили виртуален секс? И смятате ли, че той е в състояние да замени истинските креватни подвизи? Дали не е добра алтернатива за двойките, които живеят далеч един от друг?

 

 

Благодарение на устройствата „Хера“ и „Зевс“ ще можем да правим секс по интернет, пише сайтът Salon.com. Идеята дошла на 27-годишния Они Чен, когато бил на специализация в Лондон. Они, който е специалист по комуникации, е лудо влюбен в приятелката си и тя много му липсвала, когато бил далеч от нея. Така му хрумнала идеята за симулация на секс по интернет.

 

Продуктът Lovepalz е съставен от две свързани с безжична връзка към мрежата секс играчки. Едната е с мъжки накрайник и е предназначена за представителките на нежния пол, а другата наподобява вагина и е за мъжете. Устройствата се задействат с апликация за смартфони и са покрити със сензори за движение. Те регистрират движенията на таза на партньорите и ги предават по интернет в съответната секс играчка.

 

Двете устройства използват магията на силикона и на свиващ се мини-еърбег, които копират скоростта и налягането на движенията на online любовниците.

 

Всички, които не могат без секс, докато са далеч от половинките си и не искат да им изневеряват, могат да се сдобият с устройствата „Хера“ и „Зевс“ срещу 189 долара.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Tuesday
преди 11 години

Само едно ще кажа омг


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия