Wi-Fi лампа ни свързва с любимите хора

2013-02-05 21:45:00
Wi-Fi лампа ни свързва с любимите хора
Снимка: YouTube

На много хора по света им се налага да живеят далеч от свои роднини и приятели, които безкрайно много обичат. На тях със сигурност често им се случва да се натъжат за близостта и топлината на любимите хора.

 

Това неприятно чувство е добре познато на британската дизайнерка Александра Сонсино, която създаде първата по рода си Wi-Fi лампа, наречена “Goodnight”, свързваща ни по един нестандартен начин с обичаните ни роднини и приятели, пише fastcodesign.com.

 

 

Чудата лампа е с формата на къща и се предлага в два варианта – един по-голям и един по-малък. Принципът на използването ѝ е изключително прост – взимате една такава за себе си и по една за всеки свой близък, с когото искате да се свързвате.

 

След това единственото, което трябва да правите, е да светвате своята лампа, когато някой ваш роднина или приятел ви липсва, и още в същия момент той ще знае, че мислите за него, тъй като и неговата лампа също ще светне. Възможен е и обратният вариант.

 

Разбира се, телефонните обаждания, SMS-ите и чатовете в интернет са прекрасно средство за комуникация с любимите хора, но невинаги намираме достатъчно време за тях. За използването на Wi-Fi лампата обаче са необходими само няколко секунди и почти никакви усилия. Това я превръща в перфектно средство за комуникация с роднините и приятелите, живеещи на другия край на света.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия