Стар модел телефон – хит сред изневеряващите мъже в Япония

2013-01-25 22:45:00
Стар модел телефон – хит сред изневеряващите мъже в Япония
Снимка: Reuters

Въпреки че съвременните модерни технологии бързо завладяват света, голяма част от мъжете в Япония предпочитат своя стар модел телефон пред актуалните в момента смартфони. Защо? Защото така много по-лесно могат да скрият многобройните си изневери, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че в страната на изгряващото слънце все още има голям брой привърженици на остарелите сгъващи се модели на “Fujitsu” от F-серията, които предлагат високи нива на защита на всичко, което един мъж желае да скрие от половинката си – обаждания от любовници, палави текстови съобщения и т.н.

 

Сигурността на старите мобилни устройства на “Fujitsu” се дължи на тяхната специална технология, скриваща всичко, което един човек би искал да си остане лично. Така например никой не може да види, че имате пропуснато обаждане, освен ако не знае тайната ви комбинация от букви и цифри, която дава достъп до тази информация.

 

И макар че вече съществуват редица приложения за смартфони, подходящи за прелюбодейци, мнозина японци все още не могат да им се доверят. Те се придържат към старото и познатото, за да крият успешно любовните си афери.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия