Нов хит – бягаща пътека за домашни любимци

2013-01-15 18:30:00
Нов хит – бягаща пътека за домашни любимци
Снимка: Reuters

Ако ви мързи да разхождате кучето си навън поне по два пъти на ден или просто искате да го подложите на тренировъчен режим за отслабване, бягащата пътека за домашни любимци е това, от което се нуждаете, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Идеята за създаването на подобен фитнес уред принадлежи на бизнес дамата Сами Френч от британското графство Съфолк, която вследствие на операция не можела да се движи свободно в продължение на няколко месеца. Именно тогава на нея ѝ хрумнало, че може да „разхожда” четирите си кучета, като ги пуска на бягащата пътека у дома.

 

С изненада Сами открила, че четириногите домашни любимци не само се справят добре с упражненията, но и като че ли се забавляват да ги правят. Проблемът обаче бил, че такъв огромен фитнес уред не е особено практичен. Ето защо, след като отново влязла във форма, британката се заела със задачата да създаде по-компактни бягащи пътеки, предназначени специално за домашни любимци.

 

В момента Сами продава своя собствена линия бягащи пътеки за кучета, които се предлагат в различни размери – по-големи и по-малки, в зависимост от породата на животното, което ще ги използва. Цените на фитнес уредите започват от около 870 паунда и достигат до 7795 паунда.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
PinkPan7her
преди 11 години

Разбира се, ще дам поне 870 паунда за бягаща пътека вместо да премисля дали ще имам време за разходка на куче.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия