Най-новото социално табу – да бъдеш тагнат два пъти с еднакъв тоалет

2012-12-06 22:00:00
Най-новото социално табу – да бъдеш тагнат два пъти с еднакъв тоалет
Снимка: sxc.hu

Нарастващото значение на социалните мрежи в интернет пространството води със себе си огромни промени в навиците и привичките на милиони хора по света. Освен това Facebook се оказва и основоположник на нови социални табута. Едно от тях е свързано с модните тревоги на дамите, които изпитват ужас от възможността да бъдат тагнати на снимки от две различни събития с един и същи тоалет, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Резултатите от скорошно британско проучване сочат, че цели 72% от представителките на нежния пол носят новите си рокли само един-единствен път. Повече от една трета от анкетираните пък признават, че просто не биха отишли на бар или дискотека, ако нямат какво ново да облекат.

 

Оказва се, че в днешно време за жените много по-важни са коментарите към снимките им във Facebook, отколкото комплиментите, получени от любимия човек. Около 40% от участничките в допитването споделят, че харесванията, които получават на фотосите си в социалната мрежа, играят ключова роля за настроението им и до известна степен предопределят решението им дали да излязат да се позабавляват някъде в събота вечер или пък не.

 

Тези, които все пак са склонни да облекат един тоалет повече от веднъж, разчитат на аксесоарите, за да разнообразят визията си. И те обаче са категорични, че не могат да носят една и съща рокля повече от три пъти.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
maaarietta
преди 11 години

Сериозно ли... ?! -.-

пAteNцЕ
преди 11 години

напомня ми за "Ау, счупих си нокътя,умирам! Викайте линейка!"

xToxiic
преди 11 години

Глупости!

umri
преди 11 години

От тая гледна точка, мойта не е толкова зле, колкото си мислех, в тва отношение.

papugai
преди 11 години

Жени, само от бой разбират.

IlovEmyPuffYToY
преди 11 години

*** полуделите.. :Д

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия