Сееш омраза във Facebook - отиваш в затвора

2012-11-01 14:59:00
Сееш омраза във Facebook -  отиваш в затвора
Снимка: МВР

Някои хора си мислят, че в интернет са недостижими и могат да се държат както си поискат. Но законът важи навсякъде.

 

 

28-годишен бургазлия създал профила „Armacedone Penkov” и страницата „Life.for.Roma” във Facebook. Той е бил задържан за активно подбуждане към расова и религиозна омраза, съобщиха от МВР.

 

Десетки граждани са съобщили, че в социалната мрежа Facebook има профил и страница, където се качват снимки, опетняващи българското знаме.

 

ГДБОП установили, че мъжът е създал профила и страницата преди 2 седмици. Там редовно публикувал обидни коментари и наравени от него колажи, на които се виждат сцени, потъпкващи българските и национални символи.

 

Бургазлията направил пълно самопризнания.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MB1992
преди 11 години

"Life for Roma" Еми ето го отговора. Бил е някой *** от гетото, разпространяващ омраза и плюещ всичко не-***! Айде в затвора! Да те видим колко голем ач си!

FunkyPie
преди 11 години

нямаш фейсбук->седиш си доволно

ccdesigns
преди 11 години

Аз почти не съм виждал българин да обижда турчин или *** без въпросния да е направил нещо, какво остава за страница. Имаше 1 страница, направена от българин, около случая в Катуница и момчето беше задържано. Всички обиди за *** са, защото всекидневно се качват нови снимки с някви *** снимали се върху гробове на хора или опетняващи имената на народните будители или бог знае още какво направили. А после питат що има расизъм в България...

sucre94
преди 11 години

Аз искам да питам къде са ГДБОП когато българи правят страници във facebook в които дискриминацията е насочена срещу *** и турци май расизма тръгва от по високо от колкото си мислех.....БРАВО НА ГДБОП

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия