Пускаш GSM-а в чантата си и той се зарежда ... Защо не?

2012-10-04 08:27:00
Пускаш GSM-а в чантата си и той се зарежда ... Защо не?
Снимка: sxc.hu

Колко пъти ви се е случвало да ви падне батерията на GSM-а и да нямате зарядно устройство? Със сигурност не помните точната бройка ...

 

Дали след време ще създадат мобилни телефони, които ще се зареждат сами? За дамите отговорът е без значение, защото те вече могат да пълнят батерията на GSM-а си с помощта на своята дамска чанта, съобщи „New York Daily News“.

 

 

Идеята е на 27-годишната Лиз Салседо, която работи в социална служба и често й се случва телефонът й да се изтощи към края на работния ден. По този начин тя нямала контакт със своите близки и приятели, докато не се прибере у дома или не намери зарядно.

 

Лиз и съпругът й Дан решили да намерят решение на този проблем. Те започнали да експериментират с електронни части от магазина и така се родила „Everpursue“ - дамска чанта, тип портмоне, със скрита в хастара й технология за зареждане на GSM-и.

 

Към момента устройството е съвместимо с iPhone 4, 4S и 5 и Galaxy S III. Цената на чанта от план е 129 долара, а ако искате кожена ще трябва да се бръкнете с 159 долара.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nor4eto99
преди 11 години

Като прочетох темата и се сетих, че трябва да си заредя телефона :DD

scrooper
преди 11 години

И без това се облъчваме достатъчно. По- скоро да въведат устройства, които се зареждат като старите мобифони на слънце.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия