Може би най-безполезното изобретение в света – котешка опашка за хора (+видео)

2012-09-28 18:45:00
Може би най-безполезното изобретение в света – котешка опашка за хора (+видео)
Снимка: YouTube

Съществуват редица безполезни изобретения, които едва ли някога ще свършат някаква работа на някого. Поредната такава джаджа е котешката опашка, предназначена за хора, пише OddityCentral.

 

 

Японската технологична компания “Neurowear” се похвали, че е изобретила опашка, наречена “Shippo”, която може да се контролира от човешкия мозък, разчитайки безпогрешно чувствата и емоциите на един човек.

 

В зависимост от броя на ударите на сърцето и алфа и бета мозъчните вълни, нестандартният аксесоар извършва въртеливи движения в различни посоки и с различна интензивност.

 

Shippo също така притежава способността да си комуникира със специално приложение за смартфони, което по всяко време може да публикува в социалните мрежи информация за това как се чувствате – дали сте тъжни, щастливи или пък дори влюбени.

 

Иновативната котешка опашка все още е само прототип. Съвсем скоро обаче нейните създатели възнамеряват да я пуснат на пазара, като вярват, че тя ще се превърне в истински хит.

 

Вижте какво може Shippo:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
1Dfan
преди 11 години

Имам такава + eдни котешки ушички :Д

scrooper
преди 11 години

Звучи забавно!

someonerandom
преди 11 години

Това далеч не е сред най-безполезните изобретения,поне е забавно и ако е на някаква достъпна цена, за известно време ще е бум по партита :D

CH3OH
преди 11 години

В порното отдавна са измислили подобни опашки :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия