HP представя стилни предложения за новата учебна година

2012-08-29 12:47:00
HP представя стилни предложения за новата учебна година

Обичате ли оригиналния дизайн? Предпочитате ли да използвате мишка, докато работите на лаптопа си? Заложете на новата линия на HP “Expessions”.

 

Безжичните мишки HP Wireless Mouse X4000 ще се предлагат в 5 различни и нови уникални дизайна: Poppy, Scrap Metal, Colour Splash, Zebra Fade и Cowa Bunga.

 

Моделите оставят трайно впечатление и дават възможност на всеки да изрази личния си вкус и индивидуалност с изключителните си линии, готините кръгове, дръзки цветове и мощни вълни…

 

 

Страните с гумено покритие и амбидекстрален дизайн спомагат за удобното и сигурно хващане на мишката, а настройките на мощността предоставят до 30 месеца живот на батерията. Мишките остават свързани с компютъра на разстояние до 9 метра и разполагат с лазерен сензор, което ги прави идеално допълнение към арсенала на всеки ученик или професионалист.

 

Когато човек носи ценни вещи със себе си, той трябва да се постарае за ги защити максимално. Оригиналните раници HP Signature Backpack са незаменими аксесоар за всеки ученик. Освен, че са удобни, раниците имат модерен дизайн. Те разполагат с многослойна подплата за предпазване на лаптопа, много отделения за организиране, както и удобни, регулиращи се презрамки за максимален комфорт.

 

 

Раниците HP Signature Backpack са подходящи за повечето ноутбук компютри с диагонал до 40.6cm (16”) и са оборудвани с подсилено подплатено дъно за допълнителна сигурност.

 

Идеалният аксесоар за най-амбициозните - чантите за ноутбук компютри HP Signature Slim Brief, HP Signature Top-Load и HP Authentic Top-Load предоставят изключителна защита, комфорт, мекота и изискан стил.

 

 

Чантите разполагат с водоустойчиво външно покритие, свалящи се презрамки за рамо, подплатени дръжки, както и до единадесет многофункционални джоба за лесно организиране. Чантите HP Signature Slim Brief и HP Signature Top-Load, както и HP Authentic Top-Load, са предназначени съответно за ноутбук компютри с диагонал до 35.6cm (14”) и 40.6cm (16”).

 

В днешно време доста наши приятели и познати се намират в чужбина и имаме нужда от наистина качествени камери, за да ги виждаме редовно, както и те нас.

 

С новите уеб камери на HP, общуването със семейство и приятели никога не е било по-лесно и ясно. Предлагащи видео разговори с до 1080p Full HD резолюция, тези уеб камери позволяват на потребителите да провеждат видео разговори, да създават видеоклипове или да правят снимки с качество до 12 MP. Качване с едно кликване във Facebook, Twitter, YouTube и Flickr прави споделянето на съдържание по-лесно от всякога. Гъвкавото окачване позволява на потребителите да инсталират уеб камерите HP навсякъде и да ги завъртат на 360 градуса.

 

 

Моделите HP Webcam HD 3300 и 3310 разполагат със софтуер за трипосочни видео разговори, както и с три бутона за бързо стартиране за незабавен достъп до общи задачи. Уеб камерите на HP задоволяват всички изисквания за приятно семейно изживяване при камерата 1300, а 5210 е за нуждаещите се от пълно HD преживяване. HD уеб камерата от висок клас HP 5210 е дори Skype™-сертифицирана. Изключителната H.264 технология предоставя видео по-бързо, по-ясно и с далеч по-малко закъснение от когато и да било.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Game_Fan98
преди 11 години

Аз имам една раница.И е доста хубава,

FunkyPie
преди 11 години

абе HP хич не са лоши,ама аз си падам по изчистеното

DSD Creations
преди 11 години

Нищо няма да си купя от тези *** hp!!!!!!!!!!

jasmins
преди 11 години

Tova reklama na HP li e? :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия