Рекламите във Facebook – все по-дразнещи

2012-08-03 16:45:00
Рекламите във Facebook – все по-дразнещи
Снимка: Reuters

Вълна на истинско недоволство се надига сред феновете на най-популярната социална мрежа в света – Facebook, съобщава британския вестник “Daily Mail”.

 

Според резултатите от проучване на MyVoucherCodes.co.uk, 53% от потребителите на Facebook смятат, че рекламите и брандираните страници в него вече са толкова много, че определено дразнят и пречат с присъствието си.

 

 

Прекалената комерсиализация на социалната мрежа обаче не единственият проблем за нейните фенове. Около 46% от потребителите на платформата са категорични, че не одобряват по-голямата част от обновленията, навлезли през последните няколко месеца.

 

На въпроса, коя е главната причина, която ги кара да използват Facebook, 68% от запитаните отговарят единодушно с: „за да поддържам връзка с приятелите си”. Така ли е и при вас?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nikolcheto24
преди 11 години

Аз лично за това го ползвам, но е повече от ясно, че по-голямата част от населението го използват, за да си качват любимите duck face снимки и да събират харесвания.

mikko123
преди 11 години

Добре, че нямам Фейсбук.

scrooper
преди 11 години

Да де, ама като рукнат лайковете и потрепва сърчицето ;)

Supernaturalfan
преди 11 години

Туитър на мен ми харесва повече :) Вече досадно стана в този фейсбук..

mikko123
преди 11 години

Писането на статии за Фейсбук също стана много дразнещо... по-добре пълен игнор!Дори от телевизията започнаха да ни надуват главата с тъпия Фейсбук!

DSD Creations
преди 11 години

Taka e!!! Twitter rules !!!

Uzerneim
преди 11 години

OMIGOSH! Look at all the fucks a give!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия