Facebook отвори своя център за приложения

2012-06-10 17:17:00
Facebook отвори своя център за приложения
Снимка: reuters.com

Facebook отвори своя App Center с повече от 600 различни приложения, свързани със социалната мрежа, съобщава сп. “Forbes”.

 

В четвъртък на официална пресконференция в Сан Франциско бе обявено откриването на центъра за приложения. В него вече са добавени някои от най-популярните игри, сред които Angry Birds, Texas HoldEm Poker, The Sims, Draw Something и много други.

 

 

Центърът за приложения на Facebook е предназначен главно за притежателите на устройства с iOS и Android. Новата услуга няма да извършва функциите на онлайн магазин и няма да се конкурира с Google Play и App Store. Дори напротив – тя ще препраща своите потребители към магазините, от които могат да си свалят интересуващото ги приложение.

 

App Center на Facebook предлага и една изключително полезна функция на своите юзъри – възможността да получават препоръчани приложения, които са били свалени от техни приятели.

 

Центърът за приложения на най-голямата социална мрежа в света вече е достъпен за потребителите в САЩ. Очаква се през следващите няколко седмици той да може да се използва от всички краища на света. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия