Да си имплантираш I-pod (+ видео)

2012-05-15 12:41:00
Да си имплантираш I-pod (+ видео)
Снимка: YouTube

В днешно време хората развиват зависимости към голяма част от технологиите, които използват. Повечето от тях се страхуват да не забравят GSM-а си у дома, а някои предпочитат да са в интернет, отколкото да правят секс с интимния си партньор.

 

 

Дeйв Хърбан явно е един от хората, които са неразделни с любимия си I-pod. Различното при специалиста по пиърсинг, че той буквално е свързан с любимата си джажда, съобщи Ройтерс.

 

Според Дейв това, което е направил не е нищо особено. Той просто е изобретил часовник без каишка. Мъжът е поставил върху китката си четирите края на I-pod-а и след това си е имплантирал четири титаниви гвоздея в кожата, за да може устройството да се закрепва на мястото.  

 

Приложението на Дейв Хърбан предизвика истински интерес на срещата на татуистите в Балтимор, която се проведе миналата седмица. Над 400 души са го питали относно I-pod-а, който си е поставил и всеки е останал изумен, след като го е видял.

 

Вижте как си имплантирал I-pod-а ексцентричния Дейв:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ani1900
преди 12 години

OMFG!!! Ужас... Защо си слагат импланти тея хора. Разбирам, че на някои им харесва, но това скоро може да се превърнв в мода. А някои хора се стремят да са модерни дори да не им харесва защото така ще се по cool...

mimettoo
преди 12 години

wtf?! ... по-добре си вземи обикновен часовник..! xDDD

Leticcia
преди 12 години

Отвратително

Tedka28
преди 12 години

определено този не е нормален!!!

Enchanting
преди 12 години

тва е пълна лудост... ;xx

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия