Facebook сближава хората?

2012-02-12 01:04:00
Facebook сближава хората?

Оказа се, че социалната мрежа Facebook кара потребителите й да се чувстват доста добре. Повечето хора получават мили жестове от своите приятели и често имат положителни емоции, докато посещават сайта.

 


85% от потребителите споделят, че хората, които посещават социални мрежи, са доста мили. Само 5% не са на това мнение. 68% от анкетираните смятат, че преживяванията в социалните сайтове ги карат да се чувстват значително по-добре, а 61% споделят, че събитията на сайтовете във Facebook, до някаква степен ги сближава с останалите хора.
39% от потребителите на социалните мрежи често виждат хора, която проявяват съпричастност и щедрост и са готови да помогнат, ако могат. Разбира се, във Facebook има и прояви на лошо поведение. Близо 33% от анкетираните споделили, че са изпитвали и негативни емоции, когато са посещавали профила си.

 


49% са видели хора, които се държат надменно и жестоко с останалите. 15% пък са имали преживяване във Facebook, което е сложило край на приятелство в реалния им живот.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kayns
преди 12 години

"85% от потребителите споделят, че хората, които посещават социални мрежи, са доста мили"-не съм съгласен.Хората са такива, каквито са и единия Фейсбук трудно би ги променил :D

sashunkaa
преди 12 години

Интересно..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия