Наследникът на Стив Джобс е 12-годишно хлапе?

Въпреки че наскоро си отиде от този свят, Стив Джобс вече има свой наследник - Томас Суарес. Той е едва 12-годишен и има собствена фирма, която се занимава с разработване на приложения за Iphone, Ipad и Ipod. Томас кръстил своята компания Керът ко

2011-11-14 02:15:55
Наследникът на Стив Джобс е 12-годишно хлапе?
Въпреки че наскоро си отиде от този свят, Стив Джобс вече има свой наследник - Томас Суарес. Той е едва 12-годишен и има собствена фирма, която се занимава с разработване на приложения за Iphone, Ipad и Ipod.

Томас кръстил своята компания Керът корпорейшън, което в превод означава Корпорация морков. Идеята му дошла от световноизвестната фирма Епъл.

Компанията на хлапето има приложение, което се казва Късметът на земята. Благодарение на него всеки може да дава своите прогнози какъв ще бъде късметът, който ще споходи планетата Земя за конкретния ден. Второто приложение е шеговито и е свързано с певеца Джъстин Бийбър.

Томас Суарес е на мнение, че неговата фирма е в помощ на младите хора, които искат да разработват приложение за мобилни телефони. Момчето е вдъхновено от Стив Джобс и е създал в училището си клуб за млади таланти, които да се развиват в областта на разработването на приложения. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия