Учат пенсионери на работа с Facebook

Хърватска компания организира специални курсове по работа със социалната мрежа Facebook, предназначени за пенсионерите в град Риека. По време на уроците възрастните мъже и жени опознават всички полезни функции, които предлага платформата &ndas

2011-10-21 21:48:40
Учат пенсионери на работа с Facebook
Хърватска компания организира специални курсове по работа със социалната мрежа Facebook, предназначени за пенсионерите в град Риека.

По време на уроците възрастните мъже и жени опознават всички полезни функции, които предлага платформата – от търсенето на стари приятели до качването на лични снимки. Пенсионерите се учат как могат да участват в групови дискусии, да обменят мнението и възгледите си с другите потребители на социалната мрежа, да завързват нови запознанства, както и да влизат по групи, съобразени с техните интереси.

Целият курс по обучение на работа с Facebook включва шест учебни часа, всеки от които е с продължителност от 45 минути. До момента на него вече са се записали стотица ентусиасти на преклонна възраст, които изпитват желанието да се докоснат до съвременните технологии.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия