В Google+ вече има и игри

Новата социална мрежа на интернет гиганта Google вече може да се похвали и с игри. Платформата набира все по-голяма популярност, а вграждането на игри като Angry Birds към нея й гарантира все по-бързото и безпроблемно привличане на нови и нови

2011-08-13 12:08:43
В Google+ вече има и игри
Новата социална мрежа на интернет гиганта Google вече може да се похвали и с игри.

Платформата набира все по-голяма популярност, а вграждането на игри като Angry Birds към нея й гарантира все по-бързото и безпроблемно привличане на нови и нови потребители.

Освен любимата на милиони хора по света игра, в Google+ вече могат да се открият и Zynga Poker, Bewjeweled Blitz, Diamond Dash и Dragon Age Legends.

„Игрите на Google+ ще са винаги там, когато ги искате. Ако пък те не ви интересуват, ще можете лесно да ги игнорирате. Целта ни е да направим играенето в нета толкова забавно и приятно, колкото са и истинските игри навън”, написаха в официалния си блог представителите на интернет гиганта.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nikityYy_nasetyYy
преди 12 години

Предложете някакви хубави игри малкото ми брат4е все ми вика како пусни ми игра а аз му пускам все едни и същи а на него му омръзнаха !!!! Гожорим за игри като лудата жаба и други такива !!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия