Google+ става все по-популярен с всяка изминала секунда

Най-новата социална мрежа Google+ ежедневно нараства с близо 1 милион нови потребители в първия месец от появата си. От края на юни до сега са се регистрирали над 25 милиона души. Същият брой е достигнат от популярната социална мрежа Facebook за ц

2011-08-04 01:39:48
Google+ става все по-популярен с всяка изминала секунда
Най-новата социална мрежа Google+ ежедневно нараства с близо 1 милион нови потребители в първия месец от появата си. От края на юни до сега са се регистрирали над 25 милиона души.

Същият брой е достигнат от популярната социална мрежа Facebook за цели три години. Twitter се е сдобил с толкова нови потребители за близо 2 години и половина.

Постижението на Google+ наистина е доста впечатляващо, но не е гаранция, че в бъдеще сайтът ще има огромни успехи. Сайтът MySpace също е достигнал за доста кратък период от време 25 милиона потребители, но след това се срина и вече се посещава от много малко хора.

За момента Google+ наистина бележи добър успех и е доста известен в Америка, където има над 6 милиона регистрирани души. В Индия те са 3.6 милиона, а от страните в Европа, сайтът е най-използван в Германия и Англия - по един милион потребители. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия