Играта Manhunt 3!!!

RockStar споделили, че са напълно съгласни да започнат Manhunt 3. Феновете нервно искат трета версия, но доста притеснени майки и татковци все още живеят в 1950-та година и са на мнение, че играта ще повреди децата им и ще ги превърне как ли не в

2011-07-15 23:45:04
Играта Manhunt 3!!!
RockStar споделили, че са напълно съгласни да започнат Manhunt 3.

Феновете нервно искат трета версия, но доста притеснени майки и татковци все още живеят в 1950-та година и са на мнение, че играта ще повреди децата им и ще ги превърне как ли не в масови убийци.

Член на екипа на Rockstar обяснил, че играта ако се изграе от деца, то това е по вина и е  проблем на тези майки и татковци, които уж им пука за децата им, но дори не гледат какво им купуват.

Според него трите предупреждения на обложката на ДиВиДи-то на първата и втората игра би трябвало да са достатъчни, както и другите 4 предупреждения като се отвори продукта. Освен това в момента, в който започне инсталацията на играта, има ДВЕ предупреждения, че продуктът е ЗАБРАНЕН за деца под 18 годишна възраст.

Общият сбор на предупрежденията е над 12 и всичките са с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ. По този начин RockStar затвориха устите на бонтуващите се майки и татковци. Третата игра ще бъде направена, не се знае още кога, но феновете се надяват да е през 2012г.

"Искаме играта преди края на 2012г.,за да може да я играем преди края на света! Хахаха" - споделил фен в Twitter, а над 15 000 човека са гласували положително на това, което е казал. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия