Harry Potter and the Deathly Hallows: part 2: The Game: Part 2

Това е може би най-дългото заглавие на игра в историята на игрите. Също може да се каже, че Harry Potter and the Deathly Hallows: part 2: The Game: Part 2 е и най-слабата, несполучлива игра, правена по филм или ТВ предаване. Тя разказва филмова

2011-07-15 23:42:29
Harry Potter and the Deathly Hallows: part 2: The Game: Part 2
Това е може би най-дългото заглавие на игра в историята на игрите.

Също може да се каже, че Harry Potter and the Deathly Hallows: part 2: The Game: Part 2 е и най-слабата, несполучлива игра, правена по филм или ТВ предаване.

Тя разказва филмовата история, но по много слаб и глупав начин. Вместо да ви дава възможност да изживеете филма, играта ви вкарва в стил Call Of Duty, няма никаква магическо-приключенска история.

Оценката на Harry Potter and the Deathly Hallows: part 2: The Game: Part 2 в няколко уеб сайта е средно 3.5 от 10. Причините за това са много: странните графични грешки, видимата разлика от героите и истинските актьори, музиката е като за дечица, а не оригиналната от филма; геймплеят прилича повече на шуутър, отколкото на приключенска игра, историята е разпокъсна странно и има отклонения, които липсват в книгата и във филма.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия