Facebook с ново страхотно приложение другата седмица

Тази седмица интернет гигантът Google официално представи старта на своята социална мрежа. Това определено стресна компанията на Facebook и те веднага се заеха със задачата да измислят нещо интересно, което да привлече вниманието на интернет потребит

2011-07-04 00:53:54
Facebook с ново страхотно приложение другата седмица
Тази седмица интернет гигантът Google официално представи старта на своята социална мрежа. Това определено стресна компанията на Facebook и те веднага се заеха със задачата да измислят нещо интересно, което да привлече вниманието на интернет потребителите.

Марк Зукърбърг посети клон на компанията си в Сиатъл и когато бе попитан от чакащите го наоколо журналисти дали ще отвърне по някакъв начин на удара от Google, той отговори лаконично, че през следващата седмица ще бъде представено нещо страхотно на потребителите на социалната му мрежа. Проектът се разработва от близо 40 служители, които работят именно в офиса на Facebook в Сиатъл. Марк отказа да разкрие какво приложение ще предложи и по този начин остави на хората да предполагат най-различни неща.

Офисът в Сиатъл се занимава предимно с развитието на сайта в мобилната област. Там бяха създадени мобилните версии m.facebook.com и touch.facebook.com. В момента се разработва приложение за iPad и приложение за споделяне на снимки.

Въпреки че в социалната мрежа Facebook има регистрирани над 500 милиона потребители се чувства доста сериозно конкуренцията на Yahoo Inc и Google Inc. Блогърите пишат само суперлативи по адрес на социалната мрежа Google+ и това показва, че тя определено ще има успех сред потребителите на такъв тип сайтове. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия