FPS бе убит от TPS и TTPS

FPS (First Person Shooter) загина на Е3 според специалисти. Разследването показва, че виновниците са двама и са съучастници в престъплението. FPS се е опитал да се защити с приятелите си BattleField 3 и Modern Warfare 3, но и тримата били обграден

2011-06-19 23:12:20
FPS бе убит от TPS и TTPS
FPS (First Person Shooter) загина на Е3 според специалисти. Разследването показва, че виновниците са двама и са съучастници в престъплението.

FPS се е опитал да се защити с приятелите си BattleField 3 и Modern Warfare 3, но и тримата били обградени от Saints Row 3, Ghost Warrior: Future Soldier, Deus Ex: Human Revolution. Те се разпитват за участие в убийството.

Според специалисти на повечето геймъри им е писнало да играят FPS игри и започват малко по малко да се ориентират към тактически военни игри. Това си личи по интереса, показан на представянето на новите продукти на гейминг шоуто E3.

Едни от най-посетените щандове е бил на BattleField 3, но след него цели 4 от най-посещаваните са били на игри с тактически стил и играни от трето лице. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия