Популярността на Facebook намалява с всеки изминал ден

Facebook се ползва от над 700 милиона души - поне такъв е броят на регистрирани потребители в най-използваната социална мрежа. Но е факт, че броят на активните потребители намалява. За изминалия месец в 77 от 213 страни, участвали в изследването, е у

2011-05-28 19:54:45
Популярността на Facebook намалява с всеки изминал ден
Facebook се ползва от над 700 милиона души - поне такъв е броят на регистрирани потребители в най-използваната социална мрежа. Но е факт, че броят на активните потребители намалява. За изминалия месец в 77 от 213 страни, участвали в изследването, е установено, че все по-малко хора ползват сайта.

В Турция, Канада, Австралия, Англия и Америка има силни ръстове на регистрирани потребители на по-ранен етап. Над 50% от потребителите ползват ежедневно социалната мрежа, но месечният ръст в изброените страни изобщо не е устойчив и дори е към нулата.

В Бразилия, Индия, Индонезия и Филипините все повече и повече хора се регистрират в социалната мрежа. Най-високи темпове на растеж има в Бразилия, за последната половин година потребителите там са нараснали два пъти.

В Китай регистрираните потребители станали четири пъти повече.

В Америка има най-много регистрирани души - 155.3 милиона. На втора позиция е Индонезия с 37.9 милиона души, на трето място е Англия с 30.7 милиона акаунта, на четвърто е Турция с 29.5 милиона, а на пета позиция е Индия с 26.5 милиона регистрирани души. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия