Фирма прави конкурс за добри геймъри

Известна фирма за софтуер и игри е направила таен конкурс за геймъри. Името на фирмата се пази в тайна и участниците не знаят никакви подробности. Целта на играчите е да постигнат определени изисквания определени от фирмата и само 10 от тях ще бъд

2011-05-11 18:40:32
Фирма прави конкурс за добри геймъри
Известна фирма за софтуер и игри е направила таен конкурс за геймъри. Името на фирмата се пази в тайна и участниците не знаят никакви подробности.

Целта на играчите е да постигнат определени изисквания определени от фирмата и само 10 от тях ще бъдат избрани за работно място като бета тестер.

Има спекулации, че това вероятно е BioWare, но няма никакви данни да е истина. Фирмата се е нарекла WNBT(We Need Beta Testers) и все още търси хора.

След дълго търсене в интернет не открих никакви подробности за това коя истинска фирма се крие зад WNBT. Тя набира информация за геймърите по света, свързва се с тях и им предлага да се включат в надпреварата за работно място.

Така, ако сте един добър геймър, който от дълго време се занимава с бета тестове и има добри отзиви в интернет, бихте имали шанса да се вържат с вас. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия