Играта Brink

Brink е игра тип FPS и допринася за доста свежест в жанра. В нея има доста интересна функция на тичане, която е позната в реалния живот като паркур или free running. Физическият елемент на играта е интересен и сполучлив. Самата игра като цяло не и

2011-05-10 20:22:01
Играта Brink
Brink е игра тип FPS и допринася за доста свежест в жанра. В нея има доста интересна функция на тичане, която е позната в реалния живот като паркур или free running.

Физическият елемент на играта е интересен и сполучлив. Самата игра като цяло не използва много от този S.M.A.R.T.(Smooth Movement Across Rough Terrain) елемент. Това ще бъде променено в новите карти, които вероятно ще излязат скоро.

От Bathesda обещали, че ще има различни карти освен тези, 8 които са сега, но не са казали нищо за малкото количество на отборите. В момента може да се играе максимално 8 срещу 8 и много фенове искат да това да бъде поне 10 срещу 10 и 16 срещу 16.

Дали от Bathesda ще изкарат карти с подобна възможност, можем само да се надяваме.  Играта излиза на българския пазар на 13 май, този петък, но може да се закупи и играе в момента от различни интернет сайтове. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия