Топ десет игри за "загуба на време"

ГеймТрейлърс направиха интересна топ десятка. Тя се казва "Най-добри игри за загуба на време" и обхваща много игри и франчайзи. Ето и списъка: 10 - "Animal Crossing" - забавна игра, но тотална загуба на време 9 - "Peg

2011-05-07 16:47:23
Топ десет игри за
ГеймТрейлърс направиха интересна топ десятка. Тя се казва "Най-добри игри за загуба на време" и обхваща много игри и франчайзи.

Ето и списъка:

10 - "Animal Crossing" - забавна игра, но тотална загуба на време
9 - "Peggle" - това е тип игра, в която топче се отблъсква от вашата плочка или нещо подобно, зависи от варианта на играта и това се повтаря милиони пъти.
8 - "The Sims" - Всеки знае защо Sims са загуба на време. Страхотни игри, които те карат да играеш непрестанно, докато накрая разбереш, че си закъснял за час примерно.
7 - "Farmville" - Тук коментар не е нужен дори.
6 - "World of Warcraft" - "Leveling leads to crafting,leads to grinding,leads dungeon crawling,leads to rading,leads to getting kicked out of collage"
5 - "MineCraft" - Играта е страхотна, но тотална загуба на време. Добре! Строиш къща, супер. После? Правиш дупка. Супер, после? Същото.
4 - "Angry Birds" - Заразителна игра с прашка и птици. Който не я е чувал, съветвам да си я свали. Цената е ниска и става за нови телефони.
3 - "Tower Defense" - Има много маниаци на този тип игри и тази модификация се превърна в жанр в модерните игри.
2 - "Bejeweled" - Явно човешкият ген има дефект, който ни кара да се вманиачаваме в подреждането на цветни неща.
1 - "Tetris" - Тетрис е просто върха на всички зарибяващи игри. Всеки знае колко прекрасно е чувството да свалиш 4 линии и колко пристрастително е да се опитваш да побеждаваш рекордите на приятели или собствените дори. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия